Prorange Bilvårdsutbildning

Prorange Bilvårdsutbildning

Som en del av Prorange Bilvårdskoncept erbjuder vi på Lahega Kemi två stycken (steg 1 & steg 2) utbildningar som är 2-dagars professionella bilvårdsutbildningar i vår utbildnings- och tvättanläggning i Helsingborg.

Bilvårdsutbildningen steg 1 passar den som vill putsa upp sina baskunskaper och steg 2 lär man sig mer om avancerade behandlingar. Vi ger dig allt som behövs inom modern fordonsvård– både teori och praktik – miljö och arbetsmiljö samt kundbemötande och kundhantering. Genom att bredda din eller din personals kompetens och låta fler personer få kundkontakt ökar du möjligheten till merförsäljning. 

När du är klar med bilvårdsutbildningen får du ett diplom. Du får med dig en steg-för-steg manual på det vi gått igenom praktiskt under utbildningen. Allt för att du ska känna dig trygg i dina kunskaper månader och år efter att du utfört utbildningen. 

Våra utbildare jobbar för Lahega och har själva praktiska och teoretiska kunskaper inom bilvård. Du kan vara säker på att du får en bred grund att stå på samt breddade kunskaper inom de senaste teknikerna och produkterna, oavsett om du precis börjat jobba med bilvård eller har mångårig erfarenhet inom yrket.

Samlingsbild Utbildning

Anmälan Bilvårdsutbildningen

Vi håller vår bilvårdsutbildning för våra kunder. Kontakta säljaren i ditt distrikt om du vill gå utbildningen alternativt kontakta vår koordinator Sofie Lindgren på 0723-917721 alt. sofie.lindgren@lahega.se

Du hittar våra säljares kontaktuppgifter på http://prorange.se/kontakt